Wednesday, 30 January 2019

Isteri selalu fikir benda ni tiap2 hari

hari ni nak masak apa ye?

bosan sungguh aku memikir benda ni.

nak makan kat kedai aku malas. dengan anak mmg time nyusu+tido pulak maghrib2 tu.

mungkin aku nak soh laki aku beli satay la malam ni. tapi makan burger pun best. lama tak makan burger. last aku makan sebelum bersalin. tu pun tak habis, aku letak kat atas drawer kat katil tu, tapi tak lama tu aku tertido, bgn ingat nak sambung makan, tgk2 dah takde, cleaner dah buang. sabo je la.

oh mee pun ada kat rumah. masak mee pun boleh gak. aku mungkin boleh makan left over nasi malam tadi sbb aku masih lagi pantang mee. hurmm bagus juga tu. mee simpan lama2 nanti dah tak elok pulak. lagipun nak cuti CNY ni, balik kampung lagi la takde orang makan.

baiklah. kita masak mee goreng je malam ni ye semua. tak pun masak mee kungfu. lain sikit. hurmmm sedap tu. mudah dan cepat. hahaha..

ok aku nak p mengepam. babai

No comments: