3 Aug - Anxiety Attack

 Hari ni aku bekerja di office

tapi bukan lah seharian ada beberapa document nak submit sebab ada audit

aku geram juga mulanya dapat skype daripada boss

admin minta provide 4 bulan punya document - audit nak check

admin nak aku prepare semua document tu dalam masa sehari

tebalnya tadi adalah dalam 4cm

aku perlu print - fill in - photocopy - sent to admin - pheww

aku start pukul 815am sampai 1230pm sharp

tanpa makan dan cuma minum 3 teguk je

 pukul 815am cuma ada aku dan seorang officemate

aku buat kerja tak toleh kanan kiri sebab nak siap cepat dan tak nak sampai auditor cari

diorg tak ada bagi timing, tapi aku tak nak lah diorg tanya tanya bila nak siap - tak best

1230pm aku hantar document, semua auditor tengah sibuk makan - lunch hour

lepas tu cepat cepat aku kemas bag nak balik

nanti kalau diorg panggil ke apa ke dah stuck pulak kat office

tapi sejak kes variant delta ni, aku macam ada sedikit anxiety

bila pukul 10am semakin ramai officemate yang masuk

bunyi bising diorg discussion, jawab call aku rasa macam tak selamat

variant delta katanya tersebar melalui udara kan?

rasa macam nak suruh diorg diam je jangan cakap cakap

kencing pun aku tahan tadi

isyh anxiety ke tu ye?

serious aku seram dan gelisah nak duduk lama lama kat office

 sampai di rumah kebetulan semua ada kat atas tengah solat

maka aku cepat2 bukak semua baju tudung dan mandi sabun banyak banyak

Ya Allah selamatkanlah kami daripada wabak ini

amiiin