2 Aug - Normal Baharu

Sekali lagi.

Aku rasa nak menulis.

Bukan sebab bosan duduk di rumah zaman PKP ni.

Tapi sebagai terapi minda.

Supaya mental health terjaga - kata orang.

Asyik mengemas rumah je pun, aku rasa macam dah tak ada apa nak kemas.

Bukan sebab rumah bersih, tapi sebab hari hari buat perkara yang sama.

 Jadi perkara tu dah tak jadi excitement.

Dia jadi lebih kepada normal activities at home.

Mungkin itulah salah satu Normal Baharu yang semua orang kena hadap.

Tahu tahu dah bulan Ogos.

Empat bulan lagi dah habis sesi 2021.

Dalam pada tak boleh ke mana mana, hanya within 10km sahaja.

Pandangan aku hanyalah melihat anak anak membesar di depan mata.

 Daripada baju selabuh buku lali, sekarang hanya selabuh bawah lutut.

daripada seluar lipat, sekarang senteng.

Alhamdulillah anak anak dan suami masih di depan mata.

Sihat Sejahtera.

Semoga kamu semua begitu juga.